Image Alt
Haarstudio Carré

Over ons

History

Geschiedenis

Gestart in November 1989 bestaat onze kapsalon AL RUIM 30 jaar.

In 1997 zijn wij verhuist naar de huidige locatie, waar we de ruimte hebben om met ons fantastische team onze creativiteit en vakmanschap te laten zien.

Graag tot ziens in onze gezellige salon!

Het team

In Memoriam Mike Maas

( *29-04-1964 - †16-10-2023 )

Oprichter Haarstudio Carré

Linda

Linda is sinds 1996 in dienst bij Haarstudio Carré. Daarmee hét vaste gezicht! Na het behalen van haar diploma maakte ze bijna een uitstapje naar een andere salon. Gelukkig bedacht ze zich op tijd en bleef bij ons. Als kers op de taart is Linda in 2014 mede-eigenaresse geworden van Haarstudio Carré. Linda is een goede sfeerbrenger, houdt alle ballen in de lucht en geeft klanten een warm welkom.

Aanwezig op:

Dinsdag, woensdag en donderdag. Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Chantal

Net als Brenda en Linda is ook Chantal als stagiaire begonnen bij Haarstudio Carré. Als 15 jarige scholiere begon zij met een zaterdagbaantje. Ze had het zo naar haar zin dat ze na het behalen van haar kappersdiploma gezellig is gebleven. Chantal heeft een fijn aanpassingsvermogen. haar glas is atlijd halfvol en geen uitdaging in het leven gaat ze uit de weg. in 2022 nam Chantal de mooie stap en werd mede-eigenaresse.

Aanwezig op:

Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Dinsdag, donderdag en vrijdag.

Brenda

Tijdens haar kappersopleiding is Brenda bij Haarstudio Carré komen werken. Als jong broekie heeft zij vele haren staan wassen en ontelbare potten koffie gezet. Brenda is goedlachs, altijd opgeruimd en perfectionistisch. Na haar opleiding kwam Brenda in 2003 vast in dienst. Zij is daarom al jarenlang een vast gezicht.

Aanwezig op:

Woensdag en vrijdag. Woensdag en zaterdag.

Tessa

Tessa is na haar kappersopleiding 7 jaar werkzaam geweest in een fijne salon in Amsterdam. Na haar verhuizing naar Krommenie en het stug heen en weer blijven reizen, heeft Tessa gekozen voor een baan dichter bij huis in onze gezellige salon. Met Tessa is de Amsterdamse energie mee verhuisd. Met haar humor zorgt ze voor een vrolijke sfeer. Ontzettend blij dat zij ons team versterkt sinds 2022.

Aanwezig op:

Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Prices

Onze prijzen

Bij Haarstudio Carré kunt u voor al uw wensen terecht. Kwaliteit en service vinden wij belangrijk en zullen daarnaast op basis van uw wensen kijken naar de best passende oplossing.